ODPORÚČAME
Pevný lamelový rošt Duostar
Pevný lamelový rošt Duostar

Praktický a pohodlný postežový rošt Duostar pre bežné spanie. Pružný rošt vhodný pre lôžka...

od 86 €

Prikrývka Zátěžová 11 kg

  • Doprava zadarmo
Záažová prikrývka, váha 11kg
Snímatežný poah:NIE
Pratežný poah:NIE
Pre alergikov:NIE
Ročné obdobie:celoroční
Záručná doba:2 roky
Krajina pôvodu:
Dostupnos:1-2 týždne

Pre nákup produktu je nevyhnutné zvoli jeho variantu podža Vašich požiadaviek

Pre dospelých váhy 63,5 a viac kg. Prikrývka váži 11 kg a je zdravotná pomôckou pre väčší pocit istoty, celkové upokojenie. Napomáha dospelým lepšie zvládnu stresujúce udalosti. Zlepšuje život deom i dospelým s poruchami sústredenia, autizmom a ďalšími chorobami. Zaažovanie častí tela pôsobí terapeuticky, navodzuje pocit bezpečia a objatí. Pomáha k uvožneniu, upokojenie, objavenie hraníc vlastného tela i zlepšenie koncentrácie.


Komu záažové prikrývky pomáhajú:

Záažové prikrývky sú využívané u širokej škály diagnóz. Sú súčasou starostlivosti o klientov s poruchami autistického spektra, fetálnym alkoholových syndrómom, ADHD, hyperaktivitou, úzkostliví poruchou, syndrómom CAN (syndróm týraného, zneužívaného a zanedbaného dieaa), posttraumatickú stresovú poruchou, nespavosou, všeobecnými prejavy dráždivosti, nepokoje a nestability. źuďom dlhodobo pripútaným na lôžko, ktorí vďaka nim môžu vníma vlastné telo (záaž napr. Končatín stimuluje mozog novými podnetmi a vnímaním tejto časti tela).

Využívajú ich tiež žudia, ktorí pracujú vo vežmi stresovom prostredí, ako relaxačné pomôcku.

Ako záažová prikrývka funguje:

Záaž vo forme polypropylénových guličiek je v prikrývke rovnomerne rozmiestnená prešitím. Guličky sú rozložené tak, aby zabezpečili užívatežovi optimálny tlak. Záažové prikrývky stimulujú hlbokým jemným tlakom, ktorý navodzuje pocit bezpečia, upokojuje a pomáha lepšie sa sústredi. Vzhžadom k tomu, že neexistuje žiadna farmakologická liečba autizmu, sú tu záažové prikrývky, ako ďalší z možností, ako zmierni a upravi určité čiastkové problémy spojené s týmto ochorením a potlači jeho nežiaduce prejavy.

zloženie:

Vnútorný poah prikrývky je vyrobený z 100% bavlny, ktorá je zároveň mäkká a odolná.

Vonkajší poah je z 50% Lyocell + 50% bavlny pre zaistenie priedušnosti prikrývky. Lyocell je prírodné vlákno, vyrábané ekologicky, má vynikajúce vlastnosti, je savejšia ako bavlna, chladí lepšie než žan a je mäkší ako hodváb. Viac o ňom tu .

Náplň: Polypropylénové guličky

Silu zaaženie prikrývky je dobré prispôsobi svojmu majitežovi podža váhových kategórií:

rozmer prikrývky váha prikrývky
váhová kategórie

135 x 100 cm

3,5 kg

10 - 16 kg

135 x 100 cm 4,5 kg 16 - 20,5 kg
135 x 100 cm 5,5 kg 20,5 - 35 kg
135 x 200 cm 8 kg 32 - 63,5 kg
135 x 200 cm 11 kg 63,5 kg - viac

Doprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

CenaKusov
Rozměr 135x200 cm (11kg) 475 €
Spä na prikrývky
My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0