Požiar výroby matracov Tropico

|   30.10.2020

Požár

30.10.2020

Nešastie nechodí po horách, ale po žuďoch. Hovorí jedno múdre príslovie. A tak sa nevyhlo ani tak úspešnému výrobcovi matracov ako je Hilding anderes, známy ako Tropico.


Dňa 28.10. 2020 vo večerných hodinách zachvátil jednu výrobnú halu v Roztokoch pri Jilemnici na Semilsku mohutný požiar. Jeho sila bola zničujúca a pre výrobu definitívna.
Všetkým zamestnancom sa podarilo vyviaznu bez vážnejších zranení.


Čo táto nehoda znamená pre slovenský trh? Vežké straty nesčítava len výroba, ale aj všetci odberatelia. Mnoho matracov, ktoré sú v obžube, nebudú nejakú dobu na slovenskom trhu dostupné. Našou snahou je túto nemilú stratu aspoň čiastočne zaplni. Vďaka ďalším českým a slovenských výrobcom sme schopní nahradi nedostupné matrace Tropico inými matracmi výrobcov ako je napr. Dřevočal.


S výberom vhodných matracov sme Vám k dispozícii na telefónnych linkách alebo prostrdníctvom e-mailu.


Spoločne zvládneme zabezpeči kvalitný a pohodlný spánok všetkým našim zákazníkom s úsmevom a ochotou.


                                                                                                                                                          Vaše i-matrace.sk

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0