Matrace pre tandemovú postež

Kúpili ste si alebo zvažujete kúpu tandemovej postele a hžadáte vhodné riešenie matracov? Aj s týmto Vám vieme pomôc.

Tandemové a rozkladacie postele sa v poslednej dobe stávajú hitom. Sú praktické a pri vožbe vhodných matracov aj pohodlné. Ako ale vyrieši, ideálne a esteticky, umiestnenie matracov?Tandemové postele

Existujú 3 spôsoby, ako túto situáciu vyrieši:

  • 2 vežké matrace na seba, bez opierky, tým získate pomerne vysokú "sedačku" a opierate sa častokrát o studenú a tvrdú stenu.
  • 2 vežké matrace, jedna ako sedadlo, druhá ako operadlo, týmto získate dobrú výšku postele a navyše aj širšiu sedaciu plochu ako u predchádzajúcej varianty. Zároveň máte celý matrac ako opierku, takže vyhoviete aj vyšším jedincom.
  • 1 vežká ako sedák a druhá vežká pólená v tvare knihy ako operadlo. Jedná sa o rozdelenie matraca na dva kusy, ktoré sú spolu spojené pomocou poahu. Prvé dve možnosti uloženia matraca sú najčastejšou, ale najmenej pohodlnou variantou. Rozdelenie matraca formou tzv. "Knihy" totiž vyžaduje iné technologické postupy a tak sa môže ich obstaranie predraži

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0