ODPORÚČAME
Pevný lamelový rošt Duostar
Pevný lamelový rošt Duostar

Praktický a pohodlný postežový rošt Duostar pre bežné spanie. Pružný rošt vhodný pre lôžka...

od 86 €

Detská prikrývka Clivie

Snímatežný poah:ÁNO
Pratežný poah:ÁNO
Pre alergikov:ÁNO
Materiál výplne:duté vlákno
Ročné obdobie:celoroční
Záručná doba:2 roky
Krajina pôvodu:
Dostupnos:1-2 týdnů

Pre nákup produktu je nevyhnutné zvoli jeho variantu podža Vašich požiadaviek

Pre výrobu prikrývky Clivio + (čiže Clivio 95 ° C) sú používané značkové duté konjugované vlákna od firmy Wellman, Írsko. Vďaka tomu sú výrobky žahké, vzdušné, nadýchané a majú vežmi dobré tepelnoizolačné vlastnosti, čím je dosiahnutý príjemný pocit tepla. V porovnaní s používanými prírodnými materiálmi, ako sú napríklad perie, ovčie rúno a pod. Vytvára duté polyesterové vlákno prostredie nevhodné pre prachové roztoče a tým aj pre alergény spôsobujúce alergie.

Z týchto dôvodov sú výrobky radu Clivio + obzvl᚝ vhodné pre osoby trpiace precitlivenosou organizmu, tzv. Alergikov. Vysoká kvalita jednotlivých výrobkov je potvrdená radom atestov renomovaných skúšobní, vrátane atestu Medzinárodného spoločenstva v oblasti výskumu a testovania ekologických textílií.

Svojim materiálovým zložením a finálnou úpravou umožňuje pra výrobky až do teploty 95 ° C, čím je zaručená úplná likvidácia roztočov a 100% hygiena lôžka. Sušenie je možné pri bežnej teplote do 60 ° C. Vďaka týmto vlastnostiam sú súpravy predurčené k využitiu nielen v domácnosti, ale aj vo verejnom sektore (hotely, nemocnice a pod.).

Povrch: 35% bavlna, 65% polyester.

Náplň: 100% polyesterové konjugované vlákno.

Prikrývku ponúkame v detských rozmeroch 100x135 cm (hmotnos výplne 500 a 270g).

Tovar je dodávaný v luxusnej priehžadnej taške.

Odporúčame zaobstara si aj vankúš z radu Clivia.

CenaKusov
Rozměr 135x100 (270g) 24 €
Rozměr 135x100 (500g) 26 €
Spä na Detské prikrývky
My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0