Privítajte jar vo svojej spálni

|   20.03.2017

Užívate si prvé jarné lúče a sledujete na teplomere každý posun ortuti hore s neskrývaným nadšením? Ak už ste sa nadobro rozlúčili so zimou a vítate jar s otvorenou náručou, máme pre Vás niekožko tipov, ako si nástup jari ešte viac spríjemni a uži.

Ak ste nadšenými milovníkmi jari, iste oceníte jemné kvetinové vzory na obliečkoch, ktoré vnesú ešte viac jarnej nálady do Vášho lôžka. Užite si kvetinové sny vďaka postežnej bielizni plnej kvetín a farieb.

Bavlnené obliečky Anastázie
Naozaj výrazný kvetinový efekt do vašej spálne vnesie obliečok s 3D efektom. Táto postežná bielizeň musí iste učarova každej romantickej duši a nielen jej. Sýte a ostré farebné vzory Vám doprajú pocit, ako by ste ležali na rozkvitnutej lúke obklopení vôňou bylín.

Bavlnené obliečky Anastázie

Bavlnené obliečky Xénia
Jemnejší a napriek tomu krásny vzor kvetín v duchu jari prinášajú aj obliečky Xénia. Ak máte radšej pastelové farby a túžite svoju spálňu rozžiari a presvetli, sú tyto obliečky to pravé pre Vás. Rozkvitnuté kvítí na bielom podklade nebude nijako narušova Vaše zaspávanie, ale naopak Vás o to rýchlejšie ukolíše k spánku.

Povlečení Xénie

Saténové obliečky Vlčie maky prekrásne obliečky príjemné na pohžad, a to nielen na jar. Obžúbený vzor červených kvetov vlčieho maku krásne vynikne v každej spálni a v kombinácii s jemným saténom sa stáva dokonalým spoločníkom Vášho spánku.Saténový obliečok Vlčí máky

Dokonalej kombinácie dosiahnete aj vďaka obliečkam na vankúše Vlčie maky, ktoré doladia celkový dojem tejto sady.Saténový obliečok Vlčí máky

Ďalšiu kombináciu obliečok a povlakov na dekoračné vankúše môžete vidie u obliečok Elis červená.

Krepový obiečok Elis červená

Opä sa jedná o jemné vzory, ktoré sa žahko kombinujú, a hodia sa tak do každej spálne. V krepovej úprave sa navyše jedná o vežmi praktickú variantu, ktorú nie je potrebné žehli.

Krepový obliečok na vankúše Elis červená

 Ďalšie krátke tipy na jarné obliečky:

Bavlnené obliečky Levandule      Bavlnený obliečok Anežka zelená

Bavlnené obliečky Levandule                     Bavlnený obliečok Anežka zelená

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0