Matrace

V ďalšom článku sa zameriame na prehžad matracov. Na slovenskom trhu nájdeme okolo 10 kvalitných výrobcov. Ak by sme mali spomenú tie najväčšie, sú to firma Materasso a Tropico. Tieto spoločnosti sú na slovenskom trhu viac ako 20-rokov a s výrobou matracov a ich príslušenstvom majú dostatok skúseností. Spomenuté firmy  preveril nielen čas, ale aj spokojnos zákazníkov.
Vyberáte nový matrac? Pozrite sa na našu ponuku matracov slovenskej alebo českej výroby. Kamenná predajňa a e-shop. 23 rokov sme s vami.
 
Ďalej sa na nᚠtrh dostávajú aj matrace vyrobené v iných krajinách. Najčastejšie sa môžeme stretnú s výrobkami z Českej republiky, Talianska, Slovinska a Požska. Sú to napr. firmy/obchodné značky Dřevočal, Gumotex, PerDormire alebo Dormeo. Matrace od týchto firiem patria tiež k vežmi kvalitným. Problém býva  s reklamáciami, alebo s výrobou atypického rozmeru. Keďže matrace nie sú vyrábané na Slovensku, alebo Českej republike, nemusí by táto služba vôbec ponúkaná, alebo je značne spoplatnená a doplnená výraznou čakacou dobou. U nás je to bez starostí.

 

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0