ODPORÚČAME
Pevný lamelový rošt Duostar
Pevný lamelový rošt Duostar

Praktický a pohodlný postežový rošt Duostar pre bežné spanie. Pružný rošt vhodný pre lôžka...

od 86 €

Vankúš Tom Soya

Výrobca: Tropico
Snímatežný poah:ÁNO
Pratežný poah:ÁNO
Záručná doba:2 roky
Krajina pôvodu:
Dostupnost:už nie je v ponuke

Pre nákup produktu je nevyhnutné zvoli jeho variantu podža Vašich požiadaviek

Supervzdušný vankúš z viskoelastickej peny Tom Soya vyrobený za použitia prírodných surovín na vodnej báze a prírodných olejov zo sóje, ktorá je vo východnom svete považovaná za posvätnú rastlinu.

Všetkým je známa predovšetkým svojím blahodarným vplyvom na pokožku (pomáha prirodzene pokožku zvlhčova a udržiava ju pružnú). Viskoelastická pena prináša komfort a vynikajúce ortopedické vlastnosti. TOM SOYA je vankúš, ktorý ponúka vysoký spánkový komfort, skvelú oporu krčnej chrbtice, relaxáciu šijového svalstva a silu prírodných materiálov do vašej spálne.

Vďaka jednoduchému, ale vysoko funkčnému tvaru (tzv.? Dražé?) Možno tento vankúš použi nielen na spánok, ale napríklad aj ako oporu chrbta pri sledovaní televízie či pri práci s počítačom. Jadro vankúša je perforované? pre maximálnu vzdušnos a hygienu. Perforácia majú navyše rôzny priemer, čím TOM SOYA ponúka ďalší benefit? tuhšie a mäkšie stranu. Otáčajte vankúš TOM SOYA a užívajte si spánok!

Antialergénne vlastnosti sú u tohto výrobku samozrejmosou. Rozmer: 60x40x13 cm. Poah Bungee Lara je snímatežný a pratežný na 60

CenaKusov
61 € Tovar sa už nevyrába! Vyberte si prosím iný produkt.
Vysvětlivky: skladem do 1-3 týdnů

Notice: Undefined variable: obrazek_hlavni in /var/www/clients/client0/web3/web/inc/sortiment_detail.inc.php on line 364
Spä na Vankúše
My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0