Nové matrace Geltech ULTIMA, GEMINI a KLIMA

|   07.04.2017

 I-matrace predstavujú nové a prevratné matrace pre všetkých! Matrace Geltech zo studenej peny zaručujú optimalizáciu tlakových bodov a dokonalú termoreguláciu pre Vᚠspokojný a zdravý spánok. Tieto matrace sú vhodné pre široké spektrum užívatežov bez toho, aby strácali svoje výborné ortopedické vlastnosti. Použitie gélových segmentov Geltech dovožuje matracím dýcha, a napriek tomu bráni chladivému efektu. Samozrejmosou sú antibakteriálne a termoregulačné vlastnosti matraca vďaka snímatežným a pratežným poahom Gel-Touch.

Prečo je Geltech tak skvelý?

Všetky matrace sú testované meracím zariadením ErgoCheck a posudzované podža tých najprísnejších parametrov. ErgoCheck je citlivá meracia podložka pre aplikáciu matracov na najrôznejšie typy postáv a váhových kategórií. Výsledky merania sú následne posudzované a konzultované ortopédmi a rehabilitačnými odborníkmi. S jej pomocou teda presne vieme, ktorá matrac je vhodná práve pre Vás.

Matrac bez gélových segmentov Geltech

Matrac bez gélových segmentov Geltech

Matrac s gélovými segmentmi Geltech

Matrac s gélovými segmentmi Geltech

Geltech ULTIMA

Tzv. hybridný matrac Geltech ULTIMA je vhodný pre široké spektrum užívatežov. Jedná sa o matrac ktorý sa žahko prispôsobí drobnej a žahkej ženskej postave, rovnako ako robustnejšiemu a ažšiemu telu muža. Predstavuje spojenie viacerých technológií a materiálov, presne tak, aby bolo dosiahnuté maximálneho komfortu pre každého. Sendvičové jadro matraca svojou skladbou zodpovedá konštrukcii kontinentálnych postelí. Je to teda jasná vožba pre tých, ktorí chcú klasické lôžko na vysokej úrovni.

Matrac Geltech ULTIMA

Matrac Geltech GEMINI


Ak hžadáte matrac vhodný pre seba a svojho partnera, neváhajte a siahnite po partnerskej matraci Geltech GEMINI. Vďaka rozdielnej ergonómii a tuhosti na každej strane, je táto matrac ideálnym riešením pre každý pár. Prirodzene nároky žien a mužov na pohodlný spánok odlišné, a práve preto je táto matrac zostavená tak, aby vyhovela obom. Mužom náročnejším na tvrdos a pevnos lôžka je určená strana 4MEN Geltech s tuhšími gélovými segmentmi, ktoré spožahlivo podoprú jeho chrbticu a telo. Ženy naopak ocenia mäkšiu a prispôsobivejšiu stranu matraca 4WOMEN Geltech, ktorá sa úžasne poddá ich krivkám, bez rizika skrútené chrbtice.

Partnerská matrac Geltech GEMINI

Matrac Geltech KLIMA XXL
Nenechajte sa zmias pomenovaním tohto matraca. Je určená nielen robustnejším postavám, ale rovnako aj tým drobným. Rozsah hmotnosti užívatežov, pre ktorých je matrac Geltech KLIMA XXL určená, je úctyhodných 45 až 160 kg. Pohodlie je teda zaručené pre každého, bez ohžadu na hmotnos či stavbu tela. Samozrejmosou je výber tuhosti strán.

Matrac Geltech KLIMA XXL
 
Matrac Geltech predstavujú dokonalú kombináciu ventilačného systému Thermo & Air Control zaručujúcu správnu termoreguláciu matraca, a gélových segmentov Geltech, ktoré eliminujú tlak na telo, a tým šetrí Vaše kĺby. Ak teda hžadáte matrac, ktorá Vám ponúkne niečo navyše, a ktorá sa postará o Vᚠpokojný a zdravý spánok bez kompromisov, s istotou siahnite po niektorej z matracov Geltech.

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0