Nepokojný spánok

Slnko je dávno za horizontom a vy nemôžete zažmúri oči? Celú noc počítate ovečky a cez deň padáte únavou?

Na tieto otázky môže by hneď niekožko odpovedí, napr. chrápanie spolunocžažníka, plačúce diea, ranné susedské spory a stres. Dôvodom môže by aj zlý matrac. Spánok človeku slúži na reštartovanie organizmu a načerpanie síl na plnenie povinností nasledujúceho dňa . Ak nechcete začína deň s pochmúrnou náladou a bolesami,  kúpte si správný matrac.
Matrace Helga

Vlastnosti  správneho matraca využijete len vtedy, ak budete venova patričnú pozornos aj výberu správneho postežového roštu.

Existuje niekožko typov roštov, ktoré vám zaistia kvalitný spánok, napr.:Lamelový rošt Duostar

Tieto rošty poskytujú nielen priestor na prevetranie matracov, ale aj možnos nastavenia tuhosti lôžka. Tuhos záleží na individuálnej požiadavke jednotlivca. Vhodnú vožbu nemožno nijak zovšeobecňova, ale platí, že pre užívatežov s vyššou hmotnosou je vhodnejší tvrdší matrac a naopak. Požiadavky sa líšia, ale najdôležitejšie je, aby ste sa na ňom cítili dobre vy sami. Vyspite sa do ružova!

 

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0