Nafukovací alebo penový matrac pre hostí

Určite každý pozná situáciu, že keď raz za čas príde návšteva a nie je ju kam uloži. Ako takúto situáciu rieši? V poslednej dobe sa rozmohol trend nafukovacích matracov. Sú vhodné na príležitostné spanie? Pozrite sa na klady a zápory týchto  matracov.

Nafukovací matrac je vlastne len vzduch stlačený v poahu. Pritom v dnešnej dobe je možné si vybra matrac z rôznych materiálov - prírodné kokosové vlákno, PUR pena, studená pena, bio pena, latex, pružiny. Nafukovací matrac nemá možnos vožby tvrdosti, pratežný poah, ani 7 anatomických zón.

Nafukovací matrac môže spôsobi boles chrbta

 
Jediná výhoda je jeho skladnos. Keď návšteva odíde, matrac vyfúknete a  uložíte do krabice. Avšak v porovnaní s nevýhodami, ktoré má nafukovací matrac, je to iba minimálna výhoda. Aké sú jeho nevýhody?


1. Nafukovanie

Ak príde návšteva, vytiahnete matrac, pumpičku a začína sa rozcvička. Po nafúknutí postele ste spotený, unavený a najradšej by ste návštevu odmietli. Aj s kompresorom je to práca navyše. A potom opä vypusti. Väčšina matracov má špeciálny ventil, aby vzduch neunikal. V tomto prípade to znamená stᝠpri  ňom a vypúša, stláča a čaka, kým  bude úplne prázdny. Existuje odôvodnená obava, že sa roztrhne. Na to totiž stačí vežmi málo.


2. Zdravie

Bežné matrace sa vyrábajú na rozdiel od nafukovacích v niekožkých typoch a prevedeniach. Nafukovací nezohžadňuje žiadne ženské ani mužské potreby, váhu, či  rozloženie tela. Neposkytuje žiadnu oporu chrbtici. Nie je priedušný, nemá správnu tvrdos, ani tvarovú stálos. Reálna je možnos prechladnutia, pretože od zeme cíti chlad.

 

3. DvojicaMatrac z bio peny Ronda 1+1 zadarmo

Nafukovacie matrace sú absolútne nevhodné pre spánok dvoch žudí. V prípade, že sa jeden z dvojice pohne, rozprúdi vzduch v matraci a tým druhého zobudí. Na trhu existujú síce matrace, ktoré sú rozdelené, ale ich cena je vysoká.

4. Poah

Nafukovacie postele nemajú snímatežný a pratežný poah ako bežné matrace. Ich gumový poah sa rýchlo zašpiní.


Z uvedeného je zrejmé, že zápory jasne prevažujú nad kladmi. Teraz môžete kúpi matrace pre príležitostné spanie za nižšiu cenu ako je cena nafukovacích matracov. Je na Vás, či návšteve doprajete spánok na kvalitnom matraci, alebo ich necháte spa na nafukovacom matraci a ráno budete vidie unavených a dolámaných žudí.

Neapol

Záruka na zboží 2 roky do hmotnosti 130Kg snímatežný poah pratežný poah tvrdost: Tvrdá a Extra tvrdá zóny: 7 zón
Skladom > 5ks
...
od 139€
detail

Milena

Záruka na zboží 2 roky do hmotnosti 90Kg snímatežný poah pratežný poah tvrdost: Tvrdá
Skladom > 5ks

Polyuretánový matrac spevnený PUR jadrom, ktoré zaručuje vyššiu ...

od 78€
detail
    • Doprava zadarmo
    Jednoduchý matrac Simple Pur

    Simple Pur

    Záruka na zboží 2 roky do hmotnosti 90Kg snímatežný poah pratežný poah tvrdost: Střední
    Skladom > 5ks

    Jednoduchý matrac Simple Pur zložený z monobloku PUR peny.

    PUR pena ...

    od 92€
    detail
    My Vám zavoláme
    Zadajte svoje tel. číslo
    Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
    Naše obchody

    Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

    Webdesign: studioQe
    0