Matrace na pevnú dosku

Pevná doska v posteli býva často spájaná so staršou  postežou. V súčasnej dobe však na trhu existujú matrace, ktoré práve pevnú dosku ako podklad potrebujú.

Pevná doska a zdravotné matrace

Ortopedická lamelová matrac Sára klasik

V prípade, že máte doma v posteli ako podklad pevnú dosku a hžadáte nový matrac a zároveň máte zdravotné problémy s chrbtom alebo kĺbami, určite urobíte dobre, keď si zvolíte lamelový matrac. Lamelové matrace potrebujú práve pevnú dosku. Majú hneď niekožko výhod - nastavitežnú tuhos, vysokú nosnos a kvalitu, doživotnú záruku na rošt, ktorý je vo vnútri matraca. Lamelový matrac Vám dopraje anatomicky správnu podporu tela a tým zdravý spánok a dokonalú relaxáciu. Zaobstaranie  lamelových matracov nepatrí medzi najlacnejšie varianty, avšak pre vᚠbožavý chrbát je to na nezaplatenie.

Pevná doska a penové matrace

 

Výrobcovia sú si vedomí toho, že veža žudí bude uklada matrac na pevnú dosku a tak vyrába penové matrace, ktoré sú vzdušné vďaka materiálu, z ktorého sa vyrábajú a vďaka rôznym prieduchom. Medzi také patrí napríklad profilovaný matrac Adéla. Profilovaný matrac Adéla

Lamelový rošt a matrac

Ďalším variantom pri kúpe nového matraca je aj kúpa nového roštu. S využitím ponúk z akcie 1 + 1 zadarmo si môžete kúpi aj matrac (napríklad matrace z bio peny Malaga 1 + 1 zadarmo), aj lamelový rošt v akcii (napríklad Primaplus 1 + 1 zadarmo) a navyše získate dopravu zadarmo.

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0