Matrac Kolos - MAXIMÁLNÝ KOMFORT PRE MAXIMÁLNÚ ZÁAŽ!

|   26.08.2021

I-matrace.sk uvádzajú nový matrac Kolos, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov, a to vďaka nosnosti matraca neuveritežných 200kg. Super vzdušný masívny matrac je vyrobený z jedného celku vysoko odolnej a kvalitnej studenej peny. Zaručená je úplná priedušnos, hygiena a žahká údržba vďaka nelepenému spojeniu matraca Kolos.

Matrac Kolos XXL päzónovou vnútornú profiláciu, a je teda optimálny pre podporu chrbtice a uvožnenie tela. Vďaka rozdielnej tuhosti strán matraca SOFT a HARD si môžete zvoli sami takú, ktorá bude vašim nárokom a predovšetkým chrbtu vyhovova najlepšie. 26 cm vysoká odolná pena so zvýšenou objemovou hmotnosou je chránená luxusným poahom s obsahom kašmírového vlákna, príjemným na dotyk. Poah môžete žahko sňa a pra na 60 °C, čistota je teda zaručená.Matrac Kolos XXL - matrac pre maximálnu záaž

Kolos bio ecology je vzdušný nelepený masívny matrac, ktorý okrem vlastností ako je vysoká nosnos (145 kg) a stabilná konštrukcia, vyniká tiež použitým materiálom. Matrac Kolos bio ecology je vyrobený z natur hybridnej peny. Matrac je obojstranný, vďaka čomu si môžete vybra tvrdos, ktorá Vám bude vyhovova. Hybridná fialová pena Latex-gél touch prináša pohodlie a jemnos. Je vysoko priedušná a postará sa o správnu termoreguláciu a rozloženie tlaku. Modrá, tuhšia strana matraca zo studenej peny Natur s vysokou objemovou hmotnosou, zaistí dokonalú pevnos a oporu pre Vaše telo.

Matrace Kolos bio ecology - bio matrac pre vysokú záaž

Ak máte aj napriek tomu obavy o dostatočnú odolnos a spožahlivos matraca, predĺžená 6-ročná záruka Vám určite dodá pokoja. Neváhajte a kúpte si matrac, ktorý ustojí nápor takmer každého kolosu!

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0