Matrac do postiežky

Pre pokojný a zdravý spánok pre tých najmenších ponúkame kvalitný matrac do postiežky v rôznych prevedeniach. Vybra si môžete z rôznych rozmerov a použitého materiálu.
Detský matrac Jirka
Z prírodného materiálu - kokosového vlákna ponúkame detský matrac Baby Natur. Tento prírodný materiál zaručuje vynikajúcu pružnos a vzdušnos. Je potiahnutý snímatežným a pratežným poahom.

Ďalší z radu detských matracov je matrac do postiežky Jirka. Tvorí ho purové jadro o hrúbke 5 cm, ktoré je potiahnuté vatelínom  a plátnom s detskými motívmi. Matrac je taktiež vhodný do hmotnosti až 20 kg.

Posledný z radu týchto matracov je matrac do postiežky Kuba, ktorý je z polyuretánovej peny štandardnej tuhosti. Jeho výška je 8 cm. Matrac je opatrený pratežným a snímatežným poahom.

MatracViac o pratežných poahoch si môžete prečíta v článku o typoch poahov. Občas sa stane, že sa diea v noci pociká,  alebo matrac poleje a vy máte starosti, ako túto škvrnu vysuši. Na tento účel slúžia chrániče na matrace. Ponúkame priepustné aj nepriepustné. Viac sa o chráničoch  dozviete tu.

 

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0