Ako si vybra chránič matraca?

Je vyrobený na ochranu matraca proti znečisteniu spôsobenému prachom, potom drobnými škvrnami od nápojov, chlpov a rôznych nečistôt od domácich miláčikov. Ako zabránite znečisteniu matraca a predĺžite jeho životnos?

Jednoduchým a praktickým riešením je zaobstara si špeciálny matracový chránič, ktorý vďaka svojim jedinečným vlastnostiam významne zvýši komfort vášho lôžka.


Chrániče matraca sa rozdežujú:

Priepustný matracový chráničMatracový chránič

Slúži ako doplnok podkladov matracov a zaručuje jeho zmäkčenie. Vyrába sa z kvalitného poahu, ktorý je prešitý rúnom. V zimnom období iste oceníte jeho hrejivos. Chránič môžete opakovane pra na 60 °C bez toho, aby došlo k jeho poškodeniu. Na matrac ho upevníte pomocou gumových pásikov, ktoré sú umiestnené v rohoch chrániča. Vďaka tomu chránič na matraci perfektne drží a nehrozí jeho posúvanie, ani skĺznutie. Chránič je vhodný na všetky typy a výšky matracov. Ponúkame ho v niekožkých základných rozmeroch. Vyrobi ho je možné tiež v atypickom rozmere.


Nepriepustný matracový chránič

Jedná sa o vodonepriepustnú membránu, ktorú je možné pra na 95 °C. Účinne chráni matrac proti preniknutiu tekutín do jadra lôžka a je tak vhodným doplnkom do zdravotníckych a ubytovacích zariadení. Spodná čas je opatrená špeciálnym náterom z PUR (polyuretánu) a vrchnú čas tvorí príjemné bavlnené froté.

Je priedušný, vzdušný a antibakteriálny. Ideálne riešenie pre osoby trpiace inkontinenciou moču. Močová inkontinencia (pomočovanie) je  neovládatežný únik moču z tela človeka. Často sa jedná o dočasnú záležitos.


Tento ochranný chránič udržiava matrac čistý a zaručuje jeho dokonalú ochranu. Tým zlepšuje tiež osobnú hygienu užívateža a spĺňa tak požiadavky na kvalitný a zdravý spánok. Na uchytenie slúžia elastické popruhy, ktoré sú umiestnené v každom rohu chrániča.


Nepriepustný matracový chránič s PUR membránouNepriepustný matracový chránič

Na spodnej časti chrániča je špeciálny PUR (polyuretánový) náter, vrchnú čas tvorí vežmi príjemné bavlnené froté. Materiál je vyrobený z 80% bavlny a 20% polyesteru. Chránič môžete použi ako nepriepustnú podložku do postiežok, postelí, alebo do kočíkov. Je skvelým doplnkom na detské matrace. Pomocou gumových pásikov v rohoch sa pripne k matracu.

Matracový chránič ponúkame v rozmeroch: 120x60, 140x70, 200x90 a 200x180cm

 

My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0