ODPORÚČAME
Pevný lamelový rošt Duostar
Pevný lamelový rošt Duostar

Praktický a pohodlný postežový rošt Duostar pre bežné spanie. Pružný rošt vhodný pre lôžka...

od 86 €

Súprava do postiežky Bílá/šedá s hvězdičkami

  • Doprava zadarmo
Záručná doba:2 roky
Krajina pôvodu:
Dostupnost:už nie je v ponuke

Pre nákup produktu je nevyhnutné zvoli jeho variantu podža Vašich požiadaviek

Súpravy do postiežok

Spríjemnite svojmu bábätku už jeho prvé okamihy a uložte ho do jemných farieb a zaujímavých vzorov, ktoré bude vída svojimi prvými pohžady. Súprava do postiežky je bohatá na komponenty. Nebesia s mašličkou zútulnia postiežku a dodá jej ochranu pred svetlom. Pocit bezpečia dodá vášmu dieatku zavinovačka alebo hniezdočko. Tiež postranné mantinel je pre Vaše bábätko nielen príjemný prvok v postiežke, ale hlavne funguje ako ochrana pred úrazmi a nechceným prievanom. Vankúšik a perinka sú samozrejmou výbavou každej postiežky. A ako ma všetko potrebné vždy pri ruke? Využite praktický dvoch priehradkový vreckár pre uloženie plienok, cumlíkov, fžaše a všetkého nepostrádatežného.

materiál

Všetky komponenty sú vyrobené zo 100% jemnej bavlny, ktorá nespôsobuje odreniny a podráždenie citlivej detskej pokožke. Farby sú stále aj po mnohých vypraní. Nie sú použité žiadne bábätku nebezpečné prvky, ako sú gombíky alebo plastové čiastočky. Materiál použitý do výplní hniezdočka a mantinelov je 100% antialergický polyester.

údržba

Všetky časti súpravy sú pratežné pri 60 ° C a žehlenie bez pary.

Rozmery:

vreckár 50x60cm

Hniezdo - lôžková plocha 65x37 cm, rozloženej 75x60

Zavinovačka 70x70 cm alebo 80x80 cm

Bezpečnostné mantinel 180x30 cm

Povlak na vankúš 40x60 cm

Povlak na perinku 135x100 cm

Nebesá 145x275 cm

Doprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

CenaRozměrKusov
Bílá s hvězdičkami 172 € Tovar sa už nevyrába! Vyberte si prosím iný produkt.

Notice: Undefined variable: obrazek_hlavni in /var/www/clients/client0/web3/web/inc/sortiment_detail.inc.php on line 364
Spä na Súpravy do postiežok
My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0