ODPORÚČAME
Pevný lamelový rošt Duostar
Pevný lamelový rošt Duostar

Praktický a pohodlný postežový rošt Duostar pre bežné spanie. Pružný rošt vhodný pre lôžka...

od 86 €

Matracový chránič Antistress

  • ZźAVA -20%
Podložka Anti-stress
Snímatežný poah:ÁNO
Pratežný poah:ÁNO
Výška:1 cm
Nepriepustný:NIE
Záručná doba:2 roky
Krajina pôvodu:
Dostupnos:1-2 týždne

Pre nákup produktu je nevyhnutné zvoli jeho variantu podža Vašich požiadaviek

Podložka Anti-stress je vhodná pre zvýšenie hygieny lôžka a komfortu pri spaní. Chráni matrac pred poškodením a predlžuje životnos matraca. Zároveň je povrchová látka obohatená o karbónové / uhlíkové vlákna, ktoré zachytávajú statickú elektrinu vydávanou telom a uvožňuje ju do vzduchu.

Špeciálne soupravas karbónovým vláknom pre zníženie statickej elektriny počas spánku.

źudské telo je zaažované statickou elektrinou, vznikajúce pri trení alebo kontakte s materiálmi. Telo človeka je schopné poja až 30 000 voltov. Z dôvodu pôsobenia tejto elektriny sa stávame viac preaženými a nᚠspánok a odpočinok je narušený. Výrobky Anti-stress využívajú schopnosti karbónu zachytáva prebytky statickej elektriny a uvožňova ju do vzduchu.

Statická elektrina vydávaná telom je pohlcovaná karbónovými vláknami, ktoré sú obsiahnuté v povrchovej látke, použité na výrobu produktov rady Anti-stress. Tieto náboje sú postupne uvožňované do vzduchu javom zvaným ionizácie. Výrobky Anti-stress prinášajú lepší odpočinok a menšie zaaženie. Keď je napätie statickej elektriny nižšie, má spánok lepšiu kvalitu. Naše telo sa ukžudňuje, uvožňuje a nᚠspánok je hlbší a cítime sa plne odpočinutí.

CenaKusov
Rozměr 180x200 (720g) 63 €
Rozměr 160x200 (640g) 56 €
Rozměr 140x200 (560g) 50 €
Rozměr 90x200 (360g) 36 €
Rozměr 80x200 (320g) 32 €
Spä na Matracový chránič
My Vám zavoláme
Zadajte svoje tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.SK
Naše obchody

Navštívte niektorý z našich obchodov. Predajom nábytku sa zaoberáme už viac ako 20-rokov a za tú dobu sme nazbierali veža skúseností. Akcent Nábytek Slovenský výrobca nábytku. Široký sortiment tovaru. Český výrobca matracov. Kompletný sortiment nájdete na našich webových stránkach. Slovenský Katalóg web stránok Najnakup.sk A ako sa tovar dostane až k Vám domov? Prepravu zaistíme a o priebehu prepravy Vás budeme informova. Matrace pre Vás. To sú i-matrace.sk.

Webdesign: studioQe
0